Omgeving

VOELT ALS THUIS WEG VAN HUIS

MEER DAN JE KUNT VERONDERSTELLEN

SAN PEDRO DEL PINATAR

San Pedro del Pinatar is een kleine stad en gemeente in de autonome regio en provincie Murcia,gelegen in het zuidoosten van Spanje.
De gemeente ligt aan de noordkant van de mediterrane kust van Murcia, de Costa Cálida, en grenst aan de provincie Alicante.

Het heeft een oppervlakte van bijna 22 km²

MURCIA

Murcia is een stad in het zuidoosten van Spanje, de hoofdstad en meest bevolkte stad van de autonome gemeenschap van de regio Murcia, en de zevende grootste stad van het land, met een bevolking van 447.182 inwoners in 2018 (ongeveer een derde van het totaal bevolking van de regio). De bevolking van het grootstedelijk gebied bedroeg 689.591 in 2010. Het ligt aan de rivier de Segura, in het zuidoosten van het Iberisch schiereiland, gekenmerkt door een klimaat met hete zomers& milde winters.

LOS ALCAZARES

Los Alcázares is een gemeente en een kuuroord aan de kust en voormalig vissersdorp aan de westelijke kant van de Mar Menor, de autonome gemeenschap en de provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje.
De Mar Menor is Europa's grootste zoutwaterlagune. Verbonden met de aangrenzende Middellandse Zee door verschillende kanalen. De Mar Menor heeft een oppervlakte van bijna 20 km² en het feit dat het meestal 2-4 graden warmer is dan de Middellandse Zee, maakt het een zeer populaire bestemming voor zeilen, windsurfen, kiteboarden en andere watersportliefhebbers.

CARTAGENA

Cartagena is een stad en haven in het oosten van Spanje, in de regio Murcia, aan de Middellandse Zee. De stranden worden de Costa Cálida genoemd. De haven van Cartagena is een van de belangrijkste havens van het land

LO PAGAN

Lo Pagan, gelegen aan de Mar Menor (in het zuid-oosten van Spanje), is een gehucht van San Pedro del Pinatar. Het heeft niet alleen prachtige stranden, maar ook de grootste zoutwaterlagune van Europa.
De lagune (of binnenzee) kent geen getij en de bodem helt geleidelijk af naar het midden waar de zee een diepte van ongeveer 7 meter heeft.
Zeer veilig en ideaal voor watersport. De temperatuur van het heldere, warme water van de Mar Menor is gemiddeld 5 graden warmer dan die van de Middellandse Zee.
Het strand van Lo Pagan heet La Puntica, er is ook een jachthaven met zeilclub.

TORRE DE LA HORADADA

In het hart van de provincie Alicante. Torre de la Horadada is een klein stadje aan de Costa Blanca.
De zandstranden en het heldere water behoren tot de mooiste van de Costa Blanca en worden op Europees niveau aangeprezen.

LA MANGA

La Manga del Mar Menor is een strook land gelegen aan de zuidoostelijke kust van Spanje in de autonome regio Murcia aan de Costa Cálida. De dichtstbijzijnde grote en belangrijke havenstad is Cartagena. Mar Menor is het grootste zeewatermeer van Europa.

LA ZENIA BOULEVARD

La Zenia Boulevard is het grootste winkelcentrum in Alicante.
Meer dan 150 winkels verspreid over 161.000 vierkante meter, zoals Alcampo supermarkt, Zara, H&M, Mango, Adidas, ...

DOS MARES

Ontdek onze mode, restaurants en bioscopen, zodat u kunt genieten met uw gezin.
We verwachten je ...

Winkelcentrum Dos Mares in San Javier!