FAQ NL

VEELGESTELDE VRAGEN?

Wat gebeurt er nadat ik heb gereserveerd? 
U heeft uw reservering gemaakt. Wij sturen zo snel mogelijk de reispapieren naar uw e-mailadres. Na onze bevestiging is uw reservering definitief. 

 

Wanneer doe ik de betaling? 
Betalingen met uitzondering van de waarborg dienen voldaan via het rekenignnummer vermeld op de orderbevestiging. 

 

Moet ik een borgsom betalen?
Het betalen van de waarborgsom is verplicht. De borgsom bedraagt 800€. U krijgt de borgsom ten laatste 8 dagen na de huurperiode terug. Eventuele kosten door schade worden van de borgsom afgetrokken. Alsook de eventueel extra verbruikskosten.

 

Hoe regel ik de sleuteloverdracht?
Voor de sleutel wordt U gevraagd 2 weken voor vertrek telefonisch of via mail contact op te nemen met de housekeeper van uw accommodatie om de overdracht te regelen. Zij zijn op de hoogte van uw  geplaatste reservering. U kan hen bereiken op het nummer: +34 636 394 846.

Hoe laat word ik verwacht bij de woning? 
Elk dag is een wisseldag: de dag van aankomst en vertrek. Gasten kunnen arriveren vanaf 16.00 uur. Gasten dienen de woning te verlaten voor 11.00 uur op de dag van vertrek. Wilt U op een eerder of later tijdstip arriveren, dan kunt U dit overleggen met de beheerders van de accommodatie. Vaak is dat wel mogelijk! Sleuteloverdracht na 23.00 uur aan 35€ extra kosten en te verekenen met de uitstaande borgsom.

Is bed- en badlinnen bij de huursom inbegrepen? 
Keuken, bed- en badlinnen zijn niet bij de huursom begrepen, deze worden wel automatisch verrekend via Micazu. Wij bieden zelfs onze gasten een strandlaken aan voor het gebruik op de ligbedden en/of het strand.

Electriciteit gebruik
De genoemde huurprijzen zijn inclusief energie, tenzij er meer dan 100 Kwh per week aan elektriciteit wordt verbruikt. Het extra verbruik zal in mindering worden gebracht op de borg a 0,40€ per KWh. De sleutelbeheerders kunnen U bij aankomst een toelichting geven.

 

Eindschoonmaak?

Aan elke vakantie komt spijtig genoeg een einde, om de kosten niet op te jagen vragen wij u de vaat te doen en indien deze droog is de items terug in de kasten te plaatsen. Het leeggoed en huisvuil te deponeren in de daartoe voorziene containers van de gemeente. Alle vuile lakens en handdoeken te verzamelen in de douche op het gelijkvloers. De koelkast en diepvriezer leeg en proper achter te laten. De airco/verwarming af te zetten om onnodig verbruik te mijden. De poetsdienst zal dan alles verzamelen, het huis poetsen en klaar maken voor de volgende huurders. De eindschoonmaak brengt een kost mee van 135 €. Deze is niet inbegrepen in de huurprijs.

 

Sleuteloverhandiging einde verlof?

Bij het verlaten van de woonst op de laatste dag kan u ofwel afspreken met de housekeeper om de sleutel te overhandigen, ofwel indien u vertrekt op een heel laat of extra vroeg uur, de sleutel achter te laten in de woning op een overeengekomen plaats. OPGELET! na het sluiten van de deur kan u niet meer binnen, vergeet het alarm niet aan te zetten.


Klachten?

Wij beschikken over een goedgekeurde woning en daarvoor dienen er alsook klachtformulieren ter plaatse aanwezig. Deze kan u vinden onderaan in het tv-meubel in de doos met de handleidingen. U kan dit document ook downloaden via DEZE LINK.